Acteur Nick Cordero (41) overleden aan coronavirus: bekijk zijn optreden voor Tony-nominatie

Acteur Nick Cordero (41) overleden aan coronavirus: bekijk zijn optreden voor Tony-nominatie

Nick Cordero is zondag op 41-jarige leeftijd overleden. De Canadese acteur had al maanden last van ernstige gezondheidsproblemen, nadat hij werd besmet met het coronavirus.

Vrouw deelt emotioneel Instagram-bericht
Nick Cordero lag al maanden in het ziekenhuis door het coronavirus. Zo moest eerder al zijn been worden geamputeerd en had hij ernstige longproblemen. Zijn vrouw Amanda Kloots maakte zijn overlijden bekend in een emotioneel Instagram-bericht:

Genomineerd voor Tony Award
Cordero was een groot Broadway-acteur en was in diverse musicalproducties te zien. Ook kun je de acteur kennen van televisie, zo was hij onder meer te zien in Law & Order: Special Victims Unit, Blue Bloods, Lilyhammer en de musical A Bronx Tale. Cordero was eerder genomineerd voor een Tony Award.

Bekijk in de video hieronder een live-optreden van Nick Cordero ter ere van zijn nominatie voor een Tony Award.

Acteur <em>Nick Cordero</em> (41) overleden aan coronavirus: bekijk zijn optreden voor Tony-nominatie Nick Cordero is zondag op 41-jarige leeftijd overleden. De Canadese acteur had al maanden last van ernstige gezondheidsproblemen, nadat hij werd besmet met het coronavirus. Vrouw deelt emotioneel Instagram-berichtNick Cordero lag al maanden in het ziekenhuis door het coronavirus. Zo moest eerder al zijn been worden geamputeerd en had hij ernstige longproblemen. Zijn vrouw Amanda Kloots maakte zijn overlijden bekend in een emotioneel Instagram-bericht: Genomineerd voor Tony AwardCordero was een groot Broadway-acteur en was in diverse musicalproducties te zien. Ook kun je de acteur kennen van televisie, zo was hij onder meer te zien in Law & Order: Special Victims Unit, Blue Bloods, Lilyhammer en de musical A Bronx Tale. Cordero was eerder genomineerd voor een Tony Award. Bekijk in de video hieronder een live-optreden van Nick Cordero ter ere van zijn nominatie voor een Tony Award. Matthijs van Nieuwkerk in Beau: "Optreden André van Duin greep me aan" Bekijk deze video » Beau gemist? Ic-verpleegkundige Sandra vertelt over coronaperiode: ‘Heel heftig’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Acteur Nick Cordero (41) overleden aan coronavirus: bekijk zijn optreden voor Tony-nominatie

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Acteur Nick Cordero (41) overleden aan coronavirus: bekijk zijn optreden voor Tony-nominatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV