Ennio Morricone (91) overleden: bekijk een kort overzicht van zijn carrière

Ennio Morricone (91) overleden: bekijk een kort overzicht van zijn carrière

Bekijk hier hoe Ennio Morricone een Oscar won voor The Hateful Eight.

De beroemde componist Ennio Morricone is op 91-jarige leeftijd overleden. De Italiaanse legende was na een val in het ziekenhuis beland, en uiteindelijk is hij aan zijn verwondingen overleden. Morricone is met name bekend door de muziek die hij voor western films maakte, zoals The Good, the Bad and the Ugly en Once Upon a Time in the West. In totaal heeft Morricone zelfs zo'n 500 soundtracks gecomponeerd.

Bekijk een kort overzicht van de carrière van Ennio Morricone in de AD-video hieronder.

<em>Ennio Morricone</em> (91) overleden: bekijk een kort overzicht van zijn carrière Bekijk hier hoe Ennio Morricone een Oscar won voor The Hateful Eight. De beroemde componist Ennio Morricone is op 91-jarige leeftijd overleden. De Italiaanse legende was na een val in het ziekenhuis beland, en uiteindelijk is hij aan zijn verwondingen overleden. Morricone is met name bekend door de muziek die hij voor western films maakte, zoals The Good, the Bad and the Ugly en Once Upon a Time in the West. In totaal heeft Morricone zelfs zo'n 500 soundtracks gecomponeerd. Bekijk een kort overzicht van de carrière van Ennio Morricone in de AD-video hieronder. Maestro gemist? Monic Hendricx drie tienen met Gabriel's Oboe Bekijk deze video » Ennio Morricone (91) overleden: bekijk hoe hij Oscar wint voor The Hateful Eight Bekijk deze video »
Muziek :
Ennio Morricone (91) overleden: bekijk een kort overzicht van zijn carrière


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ennio Morricone (91) overleden: bekijk een kort overzicht van zijn carrière of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV