Actiethriller Patriots Day zie je maandag op Veronica: bekijk de trailer

Actiethriller Patriots Day zie je maandag op Veronica: bekijk de trailer

Op Veronica is maandag de zenuwslopende en angstaanjagende actiethriller Patriots Day te zien. Centrale gebeurtenis in deze film vormt de dubbele bomaanslag op de marathon van Boston, in 2013 gepleegd door twee Tsjetsjeense broers. Mark Wahlberg vertolkt de hoofdrol van een politieagent, die later betrokken is bij het onderzoek naar de aanslag en de jacht op de broers.

Bekijk de trailer van Patriots Day hieronder.

Patriots Day (2016) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op maandag 6 juli om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt Patriots Day streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Actiethriller <em>Patriots Day</em> zie je maandag op Veronica: bekijk de trailer Op Veronica is maandag de zenuwslopende en angstaanjagende actiethriller Patriots Day te zien. Centrale gebeurtenis in deze film vormt de dubbele bomaanslag op de marathon van Boston, in 2013 gepleegd door twee Tsjetsjeense broers. Mark Wahlberg vertolkt de hoofdrol van een politieagent, die later betrokken is bij het onderzoek naar de aanslag en de jacht op de broers. Bekijk de trailer van Patriots Day hieronder. Patriots Day (2016) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op maandag 6 juli om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt Patriots Day streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes. Bekijk ook Rico Verhoeven traint in de sportschool met acteur Mark Wahlberg Bekijk deze video » Zien: Amerikaanse sterren zetten zich in voor strijd tegen Coronavirus Bekijk deze video »
Film :
Actiethriller Patriots Day zie je maandag op Veronica: bekijk de trailer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Actiethriller Patriots Day zie je maandag op Veronica: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV