Shownieuws: Monica Geuze doet mee aan nieuw seizoen De Slimste Mens

Shownieuws: Monica Geuze doet mee aan nieuw seizoen De Slimste Mens

<em>Shownieuws:</em> Monica Geuze doet mee aan nieuw seizoen <em>De Slimste Mens</em> Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is binnenkort te zien op televisie. Nu heeft een bekende vlogger verteld dat ze meedoet aan het programma. Monica Geuze doet namelijk mee met het spelletjesprogramma. Bekijk de beelden van Shownieuws over De Slimste Mens hierboven. Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf 13 juli elke werkdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. Overlijden Marc de Hond hakt erin bij Philip Freriks en Maarten van Rossem (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: zo wordt De Slimste Mens volledig coronaproof gemaakt (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Monica Geuze doet mee aan nieuw seizoen De Slimste Mens

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is binnenkort te zien op televisie. Nu heeft een bekende vlogger verteld dat ze meedoet aan het programma. Monica Geuze doet namelijk mee met het spelletjesprogramma.

Bekijk de beelden van Shownieuws over De Slimste Mens hierboven.

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf 13 juli elke werkdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Monica Geuze doet mee aan nieuw seizoen De Slimste Mens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV