Shownieuws: Monica Geuze stopt tijdelijk met vloggen

Shownieuws: Monica Geuze stopt tijdelijk met vloggen

<em>Shownieuws:</em> Monica Geuze stopt tijdelijk met vloggen Monica Geuze stopt tijdelijk met vloggen. Dat zei ze in haar nieuwste video op haar YouTube-kanaal. "Ik wilde volgende week even een break nemen, omdat er toch niet veel geschoten kan worden", begint ze. "En ik krijg veel vragen over hoe ik de serie heb ervaren en waar ik nu mee bezig ben." Daarom heeft ze besloten om een Q&A te doen. Bekijk de beelden van Shownieuws over Monica Geuze hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook De Bachelorette: Jordy praat met moeder over Gaby's lippen Bekijk deze video » Shownieuws: Monica Geuze doet mee aan nieuw seizoen De Slimste Mens Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Monica Geuze stopt tijdelijk met vloggen

Monica Geuze stopt tijdelijk met vloggen. Dat zei ze in haar nieuwste video op haar YouTube-kanaal. "Ik wilde volgende week even een break nemen, omdat er toch niet veel geschoten kan worden", begint ze. "En ik krijg veel vragen over hoe ik de serie heb ervaren en waar ik nu mee bezig ben." Daarom heeft ze besloten om een Q&A te doen.

Bekijk de beelden van Shownieuws over Monica Geuze hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Monica Geuze stopt tijdelijk met vloggen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV