NOS Stories: Groep scholieren varen Elfstedentoccht in zonneboot

NOS Stories: Groep scholieren varen Elfstedentoccht in zonneboot

<em>NOS Stories:</em> Groep scholieren varen Elfstedentoccht in zonneboot Negen scholieren hebben de Elfstedentocht afgelged. Dit deden ze niet op de normale manier, over het ijs, maar met een boot. De speciale zonneboot legde 220 kilometer af in 5 dagen. Tijdens wedstrijden van de Solar Challenge varen deze boten slechts 15 kilometer. Bekijk de beelden van NOS Stories over de zonneboot hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Op1: Sybrand Buma over de Elfstedentocht: 'Kon alleen nog met een drone' Bekijk deze video » Zien: Scholieren varen Elfstedentocht op boten met zonne-energie (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: Groep scholieren varen Elfstedentoccht in zonneboot

Negen scholieren hebben de Elfstedentocht afgelged. Dit deden ze niet op de normale manier, over het ijs, maar met een boot. De speciale zonneboot legde 220 kilometer af in 5 dagen. Tijdens wedstrijden van de Solar Challenge varen deze boten slechts 15 kilometer.

Bekijk de beelden van NOS Stories over de zonneboot hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: Groep scholieren varen Elfstedentoccht in zonneboot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV