RTL Boulevard: Peter R. de Vries over statement slachtoffer Jeffrey Epstein

RTL Boulevard: Peter R. de Vries over statement slachtoffer Jeffrey Epstein

<em>RTL Boulevard:</em> Peter R. de Vries over statement slachtoffer Jeffrey Epstein De zaak van Jeffrey Epstein is een van de grootste misbruik-zaken ooit. Een aanklaagster beschuldigt nu ook Ghislaine Maxwell, de rechterhand van Jeffrey Epstein, van verkrachting. Ze wordt al verdacht van het ronselen van jonge meiden, maar de beschuldigingen stapelen zich nog altijd op. Peter r. de Vries heeft wel wat twijfels bij het verhaal van één van de vermeende slachtoffers. Hij vertelt erover bij RTL Boulevard. Bekijk de hele video van RTL Boulevard over Jeffrey Epstein hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook RTL Boulevard: Expeditie Robinson voorlopig niet terug op televisie Bekijk deze video » RTL Boulevard: Streetart Frankey over vernieling LEGO-beeld André Hazes Bekijk deze video »
Misdaad :
RTL Boulevard: Peter R. de Vries over statement slachtoffer Jeffrey Epstein

De zaak van Jeffrey Epstein is een van de grootste misbruik-zaken ooit. Een aanklaagster beschuldigt nu ook Ghislaine Maxwell, de rechterhand van Jeffrey Epstein, van verkrachting. Ze wordt al verdacht van het ronselen van jonge meiden, maar de beschuldigingen stapelen zich nog altijd op. Peter r. de Vries heeft wel wat twijfels bij het verhaal van één van de vermeende slachtoffers. Hij vertelt erover bij RTL Boulevard.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard over Jeffrey Epstein hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Peter R. de Vries over statement slachtoffer Jeffrey Epstein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV