Video: Coronamaatregelen op Schiphol, dit is er veranderd

Video: Coronamaatregelen op Schiphol, dit is er veranderd

Video: Coronamaatregelen op <em>Schiphol</em>, dit is er veranderd Het is weer een stuk drukker op Schiphol. Ondanks de onzekerheid rondom het coronavirus, gaan mensen toch op vakantie in het buitenland. De Nederlandse luchthaven heeft inmiddels veel maatregelen genomen om de coronaregels in acht te nemen. Bekijk de video van NU.nl over de coronamaatregelen op Schiphol hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Op vakantie naar Kreta in coronatijd: "Het is behoorlijk rustig hier" (video) Bekijk deze video » NOS: Louvre in Parijs na sluiting van 16 weken weer open voor publiek Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Coronamaatregelen op Schiphol, dit is er veranderd

Het is weer een stuk drukker op Schiphol. Ondanks de onzekerheid rondom het coronavirus, gaan mensen toch op vakantie in het buitenland. De Nederlandse luchthaven heeft inmiddels veel maatregelen genomen om de coronaregels in acht te nemen.

Bekijk de video van NU.nl over de coronamaatregelen op Schiphol hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Coronamaatregelen op Schiphol, dit is er veranderd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV