Vanavond bij Op1: Xander van der Wulp, Stephan Vanfleteren en meer

Vanavond bij Op1: Xander van der Wulp, Stephan Vanfleteren en meer

Vanavond presenteren Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn.

  • Zo'n 239 wetenschappers stuurden vandaag een brandbrief naar het RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie. Ze vragen aandacht voor het belang van ventilatie. Goede ventilatie kan namelijk coronabesmettingen voorkomen. Eén vna de wetenschappers die de brief ondertekende, was gezondheidsingenier Francesco Franchimon. Hij schuift aan bij Op1.

  • Toen de wereld stielviel door het coronavirus, begon topfotograaf Stephan Vanfleteren te lopen. Hij ging zo'n zevenzeventig keer wandelen en maakte duizenden foto's om vervolgens een boek te publiceren. Het werd een dagboek van een fotograaf, zonder foto's. Hij vertelt er vanavond over.

  • De beroemde componist Ennio Morricone overleed vanancht op 91-jarige leeftijd. De man componeerde voor meer dan vijfhonderd films, waaronder Once Upon a Time in the West en The Good, the Bad and the Ugly. Bandeonist Carel Kraayenhof werkte met Ennio Morricone samen.Eveline Rethmeier interviewde hem onlangs nog. Ze erover bij Op1

  • De CDA lijsttrekkerkandidaten gaan vanavond voor het eerst met elkaar in debat, zodat partijleden hun definitieve keuze kunnen maken. Het is een belangrijk moment voor de politieke partij. Xander van der Wulp, verslaggever van de NOS, en Peter Kee, politiek redacteur van Op1 zijn vandaag aanwezig om over deze lijsttrekkerstrijd te vertellen.

Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond bij <em>Op1</em>: Xander van der Wulp, Stephan Vanfleteren <em>en meer</em> Vanavond presenteren Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn. Zo'n 239 wetenschappers stuurden vandaag een brandbrief naar het RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie. Ze vragen aandacht voor het belang van ventilatie. Goede ventilatie kan namelijk coronabesmettingen voorkomen. Eén vna de wetenschappers die de brief ondertekende, was gezondheidsingenier Francesco Franchimon. Hij schuift aan bij Op1. Toen de wereld stielviel door het coronavirus, begon topfotograaf Stephan Vanfleteren te lopen. Hij ging zo'n zevenzeventig keer wandelen en maakte duizenden foto's om vervolgens een boek te publiceren. Het werd een dagboek van een fotograaf, zonder foto's. Hij vertelt er vanavond over. De beroemde componist Ennio Morricone overleed vanancht op 91-jarige leeftijd. De man componeerde voor meer dan vijfhonderd films, waaronder Once Upon a Time in the West en The Good, the Bad and the Ugly. Bandeonist Carel Kraayenhof werkte met Ennio Morricone samen.Eveline Rethmeier interviewde hem onlangs nog. Ze erover bij Op1 De CDA lijsttrekkerkandidaten gaan vanavond voor het eerst met elkaar in debat, zodat partijleden hun definitieve keuze kunnen maken. Het is een belangrijk moment voor de politieke partij. Xander van der Wulp, verslaggever van de NOS, en Peter Kee, politiek redacteur van Op1 zijn vandaag aanwezig om over deze lijsttrekkerstrijd te vertellen. Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: dit zijn alle gasten van VPRO Zomergasten 2020 Bekijk deze video » Op 1: Purser bij Transavia merkt nog niet dat minder mensen op vliegvakantie gaan ''De vluchten zijn vol'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Xander van der Wulp, Stephan Vanfleteren en meer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Xander van der Wulp, Stephan Vanfleteren en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV