NOS: Wilde dieren in Kenia in gevaar, stropers jagen op de dieren

NOS: Wilde dieren in Kenia in gevaar, stropers jagen op de dieren

<em>NOS:</em> Wilde dieren in Kenia in gevaar, stropers jagen op de dieren De coronamaatregelen hebben ernstige gevolgen voor de wilde dieren in Kenia. In privépark Taita Hills hebben ze niet alleen het personeel uit het hotel naar huis gestuurd, maar er is ook minder geld voor de rangers in het gebied. De verminderde beveiliging zorgt ervoor dat de stropers hun slag kunnen slaan. Bekijk de beelden van NOS over de wilde dieren in Kenia hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook NOS: Louvre in Parijs na sluiting van 16 weken weer open voor publiek Bekijk deze video » Video: Coronamaatregelen op Schiphol, dit is er veranderd Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS: Wilde dieren in Kenia in gevaar, stropers jagen op de dieren

De coronamaatregelen hebben ernstige gevolgen voor de wilde dieren in Kenia. In privépark Taita Hills hebben ze niet alleen het personeel uit het hotel naar huis gestuurd, maar er is ook minder geld voor de rangers in het gebied. De verminderde beveiliging zorgt ervoor dat de stropers hun slag kunnen slaan.

Bekijk de beelden van NOS over de wilde dieren in Kenia hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS: Wilde dieren in Kenia in gevaar, stropers jagen op de dieren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV