NOS Stories: Veel meer meldingen van overlast van plaagdieren

NOS Stories: Veel meer meldingen van overlast van plaagdieren

<em>NOS Stories:</em> Veel meer meldingen van overlast van plaagdieren Door de coronacrisis zijn er veel meer meldingen gedaan van overlast van plaagdieren. Tot en met juni ontving het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen zo'n 1903 meldingen. Vorig jaar, in dezelfde periode, waren dat er 1235. Bekijk de hele video van NOS Stories over de plaagdieren hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Goed nieuws! De sportkantines zijn eindelijk weer open (video) Bekijk deze video » Ali B opnieuw jurylid, dit keer bij Holland's Got Talent: ''Ik wist niet eens dat dit bestond'' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: Veel meer meldingen van overlast van plaagdieren

Door de coronacrisis zijn er veel meer meldingen gedaan van overlast van plaagdieren. Tot en met juni ontving het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen zo'n 1903 meldingen. Vorig jaar, in dezelfde periode, waren dat er 1235.

Bekijk de hele video van NOS Stories over de plaagdieren hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: Veel meer meldingen van overlast van plaagdieren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV