Beau gemist? Advocaat Jan Vlug over interview voormalig advocaat Nabil B.

Beau gemist? Advocaat Jan Vlug over interview voormalig advocaat Nabil B.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

De voormalige advocaat van Nabil B. gaf afgelopen week een interview. Hierin werd duidelijk dat hij stopte met de zaak vanwege de inmenging van Peter R. de Vries. Jan Vlug reageert bij Beau op het interview. "Het is zo onprofessioneel en levensgevaarlijk", zegt hij.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Advocaat Jan Vlug over interview voormalig advocaat Nabil B. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. De voormalige advocaat van Nabil B. gaf afgelopen week een interview. Hierin werd duidelijk dat hij stopte met de zaak vanwege de inmenging van Peter R. de Vries. Jan Vlug reageert bij Beau op het interview. "Het is zo onprofessioneel en levensgevaarlijk", zegt hij. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ruzie Peter R. de Vries en AD-journalisten: bekijk het hele pittige gesprek bij Beau Bekijk deze video » Shownieuws: Peter R. de Vries woest vanwege stop advocaat Marengo-proces Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Advocaat Jan Vlug over interview voormalig advocaat Nabil B.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Advocaat Jan Vlug over interview voormalig advocaat Nabil B. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV