Beau gemist? Frits Wester over lijsttrekkerdebat: 'Keuze waarschijnlijk Hugo de Jonge'

Beau gemist? Frits Wester over lijsttrekkerdebat: 'Keuze waarschijnlijk Hugo de Jonge'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

De lijsttrekkerstrijd bij het CDA is losgebarsten. De drie kanshebbers zijn Hugo de Jonge, Pieter Omtzigt en Mona Keijzer. Volgens Frits Wester is het wel al duidelijk wie er gaat winnen. "Het is de verwachting dat Hugo de Jonge het wordt."

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Frits Wester over lijsttrekkerdebat: 'Keuze waarschijnlijk Hugo de Jonge' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. De lijsttrekkerstrijd bij het CDA is losgebarsten. De drie kanshebbers zijn Hugo de Jonge, Pieter Omtzigt en Mona Keijzer. Volgens Frits Wester is het wel al duidelijk wie er gaat winnen. "Het is de verwachting dat Hugo de Jonge het wordt." Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Op1: Joost Vullings, Wouter Koolmees, Feike Sijbesma en meer Bekijk deze video » Video: Joost Vullings doet voorspelling over nieuwe CDA-lijsttrekker bij Op1 Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Frits Wester over lijsttrekkerdebat: 'Keuze waarschijnlijk Hugo de Jonge'

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Frits Wester over lijsttrekkerdebat: 'Keuze waarschijnlijk Hugo de Jonge' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV