Boerenprotest: Tractors op snelweg richting Leiden (video)

Boerenprotest: Tractors op snelweg richting Leiden (video)

Boerenprotest: <em>Tractors</em> op snelweg richting <em>Leiden</em> (video) Nu de coronamaatregelen langzaam worden opgeheven, beginnen de boeren ook weer te protesteren. Afgelopen week stonden de boeren al op verschillende plekken in het land. Vandaag gingen de boeren er weer op uit. Dit keer reden ze over de snelweg richting Leiden. Bekijk de beelden van de protesterende boeren hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Video: Coronamaatregelen op Schiphol, dit is er veranderd Bekijk deze video » NOS: Wilde dieren in Kenia in gevaar, stropers jagen op de dieren Bekijk deze video »
Nieuws :
Boerenprotest: Tractors op snelweg richting Leiden (video)

Nu de coronamaatregelen langzaam worden opgeheven, beginnen de boeren ook weer te protesteren. Afgelopen week stonden de boeren al op verschillende plekken in het land. Vandaag gingen de boeren er weer op uit. Dit keer reden ze over de snelweg richting Leiden.

Bekijk de beelden van de protesterende boeren hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boerenprotest: Tractors op snelweg richting Leiden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV