Op1: Gezondheidsingenieur Francesco Franchimon over belang van ventilatie

Op1: Gezondheidsingenieur Francesco Franchimon over belang van ventilatie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 juli terugkijken op Gids.tv.

Zo'n 239 wetenschappers ondertekenden een brandbrief aan het RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie over het belang van ventilatie. Dit zou namlijk coronabesmettingen kunnen tegengaan. Ook Francesco Franchimon ondertekende de brief. Hij vertelt erover bij Op1.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1:</em> Gezondheidsingenieur Francesco Franchimon over belang van ventilatie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 juli terugkijken op Gids.tv. Zo'n 239 wetenschappers ondertekenden een brandbrief aan het RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie over het belang van ventilatie. Dit zou namlijk coronabesmettingen kunnen tegengaan. Ook Francesco Franchimon ondertekende de brief. Hij vertelt erover bij Op1. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: dit zijn alle gasten van VPRO Zomergasten 2020 Bekijk deze video » Vanavond bij Op1: Xander van der Wulp, Stephan Vanfleteren en meer Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Gezondheidsingenieur Francesco Franchimon over belang van ventilatie

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Gezondheidsingenieur Francesco Franchimon over belang van ventilatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV