Hart van Nederland: Burgemeester Zevenaar sluit kermis na opstootjes

Hart van Nederland: Burgemeester Zevenaar sluit kermis na opstootjes

<em>Hart van Nederland:</em> Burgemeester Zevenaar sluit kermis na opstootjes De burgemeester van Zevenaar heeft de kermis in zijn stad gesloten nadat er meerdere opstootjes waren. Ook werd er gesproken over een grimmige sfeer. "De jongeren gingen elkaar opzoeken voor een knokpartijtje", wordt er verteld aan Hart van Nederland. Bekijk de hele video van Hart van Nederland over de kermis in Zevenaar hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Vader en zoon zagen slachtoffer schietpartij Beuningen creperen: ''Het was één groot bloedbad'' Bekijk deze video » Hart van Nederland: Dode bij schietpartij in dorpscentrum Beuningen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De burgemeester van Zevenaar heeft de kermis in zijn stad gesloten nadat er meerdere opstootjes waren. Ook werd er gesproken over een grimmige sfeer. "De jongeren gingen elkaar opzoeken voor een knokpartijtje", wordt er verteld aan Hart van Nederland.

Bekijk de hele video van Hart van Nederland over de kermis in Zevenaar hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Burgemeester Zevenaar sluit kermis na opstootjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier