De S.P.E.L.show aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De S.P.E.L.show aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De S.P.E.L.show aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De taalquiz De S.P.E.L.show is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen, elke dinsdag rond 21:25 uur op NPO 1, opnieuw gepresenteerd door Astrid Joosten. AlfabetElke week nemen drie bekende Nederlanders het weer op tegen elkaar en het alfabet van onbekende Nederlanders. De vragen gaan over spelling, spreekwoorden en grammatica. Na drie rondes speelt de beste BN'er tegen de beste onbekende Nederlander uit het alfabet. CoronamaatregelenVanwege de coronamaatregelen is het aantal onbekende deelnemers gehalveerd en bemant elke speler twee letters van het alfabet. Ook is er geen publiek in de zaal. DeelnemersIn de eerste aflevering van De S.P.E.L.show doen tv-persoonlijkheid en oud-politiefunctionaris Ellie Lust, cabaretier Najib Amhali en actrice Annick Boer mee. In de komende weken komen ook onder anderen actrice Lies Visschedijk, zanger Jeangu Macrooy en presentatrice Dieuwertje Blok voorbij. RTL Boulevard: zo wordt De Slimste Mens volledig coronaproof gemaakt (video) Bekijk deze video » Romy Monteiro presenteert met Kees Tol nieuwe muziekquiz De Hit Kwis Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

De taalquiz De S.P.E.L.show is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen, elke dinsdag rond 21:25 uur op NPO 1, opnieuw gepresenteerd door Astrid Joosten.

Alfabet
Elke week nemen drie bekende Nederlanders het weer op tegen elkaar en het alfabet van onbekende Nederlanders. De vragen gaan over spelling, spreekwoorden en grammatica. Na drie rondes speelt de beste BN'er tegen de beste onbekende Nederlander uit het alfabet.

Coronamaatregelen
Vanwege de coronamaatregelen is het aantal onbekende deelnemers gehalveerd en bemant elke speler twee letters van het alfabet. Ook is er geen publiek in de zaal.

Deelnemers
In de eerste aflevering van De S.P.E.L.show doen tv-persoonlijkheid en oud-politiefunctionaris Ellie Lust, cabaretier Najib Amhali en actrice Annick Boer mee. In de komende weken komen ook onder anderen actrice Lies Visschedijk, zanger Jeangu Macrooy en presentatrice Dieuwertje Blok voorbij.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De S.P.E.L.show
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De S.P.E.L.show aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV