Op1 gemist? Ode aan Ennio Morricone door Carel Kraayenhof en Stijn van Beek

Op1 gemist? Ode aan Ennio Morricone door Carel Kraayenhof en Stijn van Beek

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Ook in Op1 werd aandacht besteed aan het overlijden van Ennio Morricone (91), de grote Italiaanse filmcomponist. Carel Kraayenhof en Stijn van Beek kwamen langs om muziek van de veelgeprezen musicus te vertolken. Ze kozen voor het bekendste stuk 'Gabriel's Oboe' uit de film The Mission, waarvoor Morricone een Oscarnominatie ontving.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Ode aan <em>Ennio Morricone</em> door Carel Kraayenhof en Stijn van Beek Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Ook in Op1 werd aandacht besteed aan het overlijden van Ennio Morricone (91), de grote Italiaanse filmcomponist. Carel Kraayenhof en Stijn van Beek kwamen langs om muziek van de veelgeprezen musicus te vertolken. Ze kozen voor het bekendste stuk 'Gabriel's Oboe' uit de film The Mission, waarvoor Morricone een Oscarnominatie ontving. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Ook in deze uitzending Op1: Gezondheidsingenieur Francesco Franchimon over belang van ventilatie Bekijk deze video » Xander van der Wulp in Op1 over Hugo de Jonge: "Voelt zich in het nauw gedreven" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Ode aan Ennio Morricone door Carel Kraayenhof en Stijn van Beek


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ode aan Ennio Morricone door Carel Kraayenhof en Stijn van Beek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV