Beau gemist? Streetartist Frankey reageert op onthoofding van zijn Lego-versie Andre Hazes

Beau gemist? Streetartist Frankey reageert op onthoofding van zijn Lego-versie Andre Hazes

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 6 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

Streetartist Frankey praatte vorige week dinsdag nog bij Beau over het kunstwerk dat hij had gemaakt ter ere van Andre Hazes. Zes dagen later zit hij opnieuw in de talkshow. ''Vanochtend kreeg ik het bericht dat zijn hoofd eraf was. Ik dacht eerst, dit is een slechte photoshop grap,'' vertelt Frankey. Het beeld dat op de Dam stond is inmiddels weggehaald. Rachel Hazes heeft de kunstenaar gebeld en wil ervoor zorgen dat er nieuw beeld komt.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Streetartist <em>Frankey</em> reageert op onthoofding van zijn Lego-versie <em>Andre Hazes</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 6 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. Streetartist Frankey praatte vorige week dinsdag nog bij Beau over het kunstwerk dat hij had gemaakt ter ere van Andre Hazes. Zes dagen later zit hij opnieuw in de talkshow. ''Vanochtend kreeg ik het bericht dat zijn hoofd eraf was. Ik dacht eerst, dit is een slechte photoshop grap,'' vertelt Frankey. Het beeld dat op de Dam stond is inmiddels weggehaald. Rachel Hazes heeft de kunstenaar gebeld en wil ervoor zorgen dat er nieuw beeld komt. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? Advocaat Jan Vlug over interview voormalig advocaat Nabil B. Bekijk deze video » Beau gemist? Jet Berkhout over Ennio Morricone: 'Onopvallend, sober mannetje' Bekijk deze video » Beau gemist? Martin Koolhoven vol lof over Ennio Morricone: 'Beste componist aller tijden' Bekijk deze video »
TV :
Beau gemist? Streetartist Frankey reageert op onthoofding van zijn Lego-versie Andre Hazes

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Streetartist Frankey reageert op onthoofding van zijn Lego-versie Andre Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV