Zien: Mona Keijzer maakt blunder tijdens CDA-debat en verwart Limburg met België

Zien: Mona Keijzer maakt blunder tijdens CDA-debat en verwart Limburg met België

Gisteren (maandag 6 juli) vond het CDA-lijsttrekkersdebat plaats tussen Hugo de Jonge, Mona Keijzer en Pieter Omtzigt. Alle drie kregen ze uitgebreid de kans om hun plannen te presenteren, maar daarbij maakte Keijzer wel een pijnlijke fout: ze verwarde Limburg met België.

Kiezers verloren
In haar pleidooi vertelde Keijzer dat het CDA de afgelopen jaren vooral kiezers heeft verloren in de zuidelijke provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Keijzer benoemde Limburg eerst als "België" en maakte daarmee een pijnlijke fout, maar er kwam weinig reactie uit de zaal. Ze herstelde haar fout echter snel door te zeggen dat ze de provincies die tegen België aan liggen bedoelde.

Bekijk het fragment met Mona Keijzer hieronder.

Zien: <em>Mona Keijzer</em> maakt blunder tijdens CDA-debat en verwart Limburg met België Gisteren (maandag 6 juli) vond het CDA-lijsttrekkersdebat plaats tussen Hugo de Jonge, Mona Keijzer en Pieter Omtzigt. Alle drie kregen ze uitgebreid de kans om hun plannen te presenteren, maar daarbij maakte Keijzer wel een pijnlijke fout: ze verwarde Limburg met België. Kiezers verlorenIn haar pleidooi vertelde Keijzer dat het CDA de afgelopen jaren vooral kiezers heeft verloren in de zuidelijke provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Keijzer benoemde Limburg eerst als "België" en maakte daarmee een pijnlijke fout, maar er kwam weinig reactie uit de zaal. Ze herstelde haar fout echter snel door te zeggen dat ze de provincies die tegen België aan liggen bedoelde. Bekijk het fragment met Mona Keijzer hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Frits Wester over lijsttrekkerdebat: 'Keuze waarschijnlijk Hugo de Jonge' Bekijk deze video » Xander van der Wulp in Op1 over Hugo de Jonge: "Voelt zich in het nauw gedreven" Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Mona Keijzer maakt blunder tijdens CDA-debat en verwart Limburg met België

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mona Keijzer maakt blunder tijdens CDA-debat en verwart Limburg met België of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV