Zien: Dochtertje Mascha Feoktistova geboren met gebroken arm, bekijk de beelden

Zien: Dochtertje Mascha Feoktistova geboren met gebroken arm, bekijk de beelden

Vlogster Mascha Feoktistova, die bekend is van haar YouTube-kanaal Beautygloss, is bevallen van een dochtertje, genaamd Mila Poppy van Vlierden. Mascha laat op Instagram weten dat de bevalling 25 uur duurde en het armpje van Mila is gebroken: "Voor nu blijven we in het ziekenhuis en gaan we daarna lekker cocoonen met ons meisje", schrijft ze bij de onderstaande beelden.

Gebroken armpje
Vader Gregor van Vlierden is in de wolken en deelt ook schattige beelden op zijn Instagrampagina. In z'n Instagram Stories bedankt hij iedereen voor de lieve berichtjes. Ook deelt hij een foto van Mila's gebroken armpje.

Bekijk hieronder de video met de pasgeboren Mila en haar gebroken armpje.

Zien: Dochtertje <em>Mascha Feoktistova</em> geboren met gebroken arm, bekijk de beelden Vlogster Mascha Feoktistova, die bekend is van haar YouTube-kanaal Beautygloss, is bevallen van een dochtertje, genaamd Mila Poppy van Vlierden. Mascha laat op Instagram weten dat de bevalling 25 uur duurde en het armpje van Mila is gebroken: "Voor nu blijven we in het ziekenhuis en gaan we daarna lekker cocoonen met ons meisje", schrijft ze bij de onderstaande beelden. Gebroken armpjeVader Gregor van Vlierden is in de wolken en deelt ook schattige beelden op zijn Instagrampagina. In z'n Instagram Stories bedankt hij iedereen voor de lieve berichtjes. Ook deelt hij een foto van Mila's gebroken armpje. Bekijk hieronder de video met de pasgeboren Mila en haar gebroken armpje. Bekijk ook Vlogger Mascha Feoktistova verwacht haar eerste kindje: "We zijn dolgelukkig" Bekijk deze video » Mascha Feoktistova & Gregor Van Vlierden verwachten een dochtertje Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Dochtertje Mascha Feoktistova geboren met gebroken arm, bekijk de beelden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dochtertje Mascha Feoktistova geboren met gebroken arm, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV