Video: Vrouw riskeert leven voor foto met beer

Video: Vrouw riskeert leven voor foto met beer

In Roemenië zag een vrouw een beer zitten langs de weg. Ze besluit te stoppen om een foto te maken met het dier, maar dat gaat nog maar net goed. De beer maakt namelijk een plotselinge sprong in haar richting. De vrouw mag van geluk spreken dat ze er heelhuids vanaf is gekomen.

Bekijk hieronder de Telegraaf-video.

Video: Vrouw riskeert <em>leven</em> voor foto met beer In Roemenië zag een vrouw een beer zitten langs de weg. Ze besluit te stoppen om een foto te maken met het dier, maar dat gaat nog maar net goed. De beer maakt namelijk een plotselinge sprong in haar richting. De vrouw mag van geluk spreken dat ze er heelhuids vanaf is gekomen. Bekijk hieronder de Telegraaf-video. Bekijk ook Kirsten Schilder is begonnen met vloggen: ''Dat was best wennen voor Nick'' Bekijk deze video » Aanstaande vader Danny Vera in de wolken: "Zwangerschap is een lichtpuntje voor ons" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Nick Schilder steunt Kirsten in nieuwe carrière als vlogster en columniste (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Vrouw riskeert leven voor foto met beer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Vrouw riskeert leven voor foto met beer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV