Ik weet er alles van: Ruben Nicolai maakt kandidaat belachelijk: ''Dat doe jij serieus?''

Ik weet er alles van: Ruben Nicolai maakt kandidaat belachelijk: ''Dat doe jij serieus?''

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

In de nieuwe aflevering van Ik Weet Er Alles Van vertelt een deelnemer enthousiast over zijn favoriete sport 'zwerkbal'. Presentator Ruben Nicolai kan het niet laten om daar een flauw grapje over te maken. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Ik weet er alles van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik weet er alles van</em>: <em>Ruben Nicolai</em> maakt kandidaat belachelijk: ''Dat doe jij serieus?'' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. In de nieuwe aflevering van Ik Weet Er Alles Van vertelt een deelnemer enthousiast over zijn favoriete sport 'zwerkbal'. Presentator Ruben Nicolai kan het niet laten om daar een flauw grapje over te maken. Bekijk het hele item in de video hieronder. Ik weet er alles van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van terugkijken bij Gids.tv. Oh, Wat Een Jaar!: Linda de Mol lijkt stewardess van ‘hele gekke luchtvaartmaatschappij’ Bekijk deze video » Ik weet er alles van: deelnemer Henk heeft thuis de broek niet aan Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik weet er alles van: Ruben Nicolai maakt kandidaat belachelijk: ''Dat doe jij serieus?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV