Zien: Famke Louise komt met nieuwe documentaire

Zien: Famke Louise komt met nieuwe documentaire

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Na de docuserie 'Famke Louise' en de documentaire 'Bont Girl' komt er weer een documentaire aan met Famke Louise in de hoofdrol. De zangeres vertelde aan RTL Boulevard over haar nieuwe avontuur, waarvoor ze helemaal naar Ibiza is afgereisd. Bekijk het hele item in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Famke Louise</em> komt met nieuwe documentaire Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Na de docuserie 'Famke Louise' en de documentaire 'Bont Girl' komt er weer een documentaire aan met Famke Louise in de hoofdrol. De zangeres vertelde aan RTL Boulevard over haar nieuwe avontuur, waarvoor ze helemaal naar Ibiza is afgereisd. Bekijk het hele item in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Famke Louise door het slijk gehaald op Twitter na optreden bij talkshow M Bekijk deze video » Zien: Famke Louise deelt persoonlijke video ''Ik weet dat ik niet de beste zangeres van Nederland ben'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Famke Louise komt met nieuwe documentaire

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Famke Louise komt met nieuwe documentaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV