NOS Stories: Trekkerverbod voor protesterende boeren na incidenten

NOS Stories: Trekkerverbod voor protesterende boeren na incidenten

<em>NOS Stories:</em> Trekkerverbod voor protesterende boeren na incidenten De boerenprotesten worden weer hervat. Op verschillende plekken in Nederland gingen de boeren met hun trekkers protesteren. Bij een protest in Eindhoven reed een jongen van 17 met een trekker in op een marechaussee. Dit heeft ertoe geleid dat er een trekkerverbod is afgegeven. Bekijk de beelden van NOS Stories over het trekkerverbod hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Video: boeren boos om trekkerverbod: ''De ambulance kon er gewoon doorheen'' Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: Trekkerverbod voor protesterende boeren na incidenten

De boerenprotesten worden weer hervat. Op verschillende plekken in Nederland gingen de boeren met hun trekkers protesteren. Bij een protest in Eindhoven reed een jongen van 17 met een trekker in op een marechaussee. Dit heeft ertoe geleid dat er een trekkerverbod is afgegeven.

Bekijk de beelden van NOS Stories over het trekkerverbod hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: Trekkerverbod voor protesterende boeren na incidenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV