Dit vindt Robert Jensen over Maurice de Hond, bekijk De Jensen Show afl. 190

Dit vindt Robert Jensen over Maurice de Hond, bekijk De Jensen Show afl. 190

Veel mensen hebben Robert Jensen gevraagd wat hij vindt van Maurice de Hond. Robert vindt dat het tijd wordt om zijn verhaal te doen en zijn mening te geven over Maurice. Dit doet hij in de onderstaande video.

In talkshows moet je corona als killervirus zien
Robert laat weten dat hij het expres niet over Maurice de Hond heeft gehad de afgelopen dagen: "Het voelde niet goed wat hij aan het doen was. Hij positioneert zich als een belangrijke man in Den Haag, opeens komt hij met een kritisch geluid over corona", dit is veel te laat volgens Jensen. "Doe dit dan in het begin van maart." "Hij blijft omarmen dat dit zo een gevaarlijk virus is. Hij accepteert de aanname dat dit een killervirus is" en daar is Jensen het niet mee eens. Hij wil in de talkshows zitten dus dan moet hij die aanname doen dat corona een levensgevaarlijk virus is. Bekijk de video vanaf 14:30 minuten over Maurice.

Bekijk De Jensen Show aflevering #190 hieronder.

Dit vindt <em>Robert Jensen</em> over <em>Maurice de Hond</em>, bekijk <em>De Jensen Show</em> afl. 190 Veel mensen hebben Robert Jensen gevraagd wat hij vindt van Maurice de Hond. Robert vindt dat het tijd wordt om zijn verhaal te doen en zijn mening te geven over Maurice. Dit doet hij in de onderstaande video. In talkshows moet je corona als killervirus zienRobert laat weten dat hij het expres niet over Maurice de Hond heeft gehad de afgelopen dagen: "Het voelde niet goed wat hij aan het doen was. Hij positioneert zich als een belangrijke man in Den Haag, opeens komt hij met een kritisch geluid over corona", dit is veel te laat volgens Jensen. "Doe dit dan in het begin van maart." "Hij blijft omarmen dat dit zo een gevaarlijk virus is. Hij accepteert de aanname dat dit een killervirus is" en daar is Jensen het niet mee eens. Hij wil in de talkshows zitten dus dan moet hij die aanname doen dat corona een levensgevaarlijk virus is. Bekijk de video vanaf 14:30 minuten over Maurice. Bekijk De Jensen Show aflevering #190 hieronder. Bekijk ook Dinsdag te gast bij Op1: Maurice de Hond en Andreas Voss in debat over 1,5 meter Bekijk deze video » Maurice de Hond stellig in corona-discussie bij Op1: 'Je kan buiten knuffelen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Dit vindt Robert Jensen over Maurice de Hond, bekijk De Jensen Show afl. 190

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit vindt Robert Jensen over Maurice de Hond, bekijk De Jensen Show afl. 190 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV