Shownieuws: LEGO-Beeld André Hazes vernield, man neemt hoofd mee

Shownieuws: LEGO-Beeld André Hazes vernield, man neemt hoofd mee

<em>Shownieuws:</em> LEGO-Beeld André Hazes vernield, man neemt hoofd mee Streetart Frankey zette vorige week een levensgroot LEGO-beeld neer van André Hazes. De vreugde is echter van korte duur. Afgelopen week werd het standbeeld vernield. Op beelden is te zien hoe een man het hoofd van het standbeeld kapot maakt en meeneemt. Bekijk de beelden van Shownieuws over de vernieling hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Bekijk ook Zien: achter de schermen bij de nieuwe romantische komedie Casanova's Bekijk deze video » Video: Wilfred Genee vertelt over rel met Martien Meiland Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: LEGO-Beeld André Hazes vernield, man neemt hoofd mee

Streetart Frankey zette vorige week een levensgroot LEGO-beeld neer van André Hazes. De vreugde is echter van korte duur. Afgelopen week werd het standbeeld vernield. Op beelden is te zien hoe een man het hoofd van het standbeeld kapot maakt en meeneemt.

Bekijk de beelden van Shownieuws over de vernieling hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: LEGO-Beeld André Hazes vernield, man neemt hoofd mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV