NOS Stories: President van Brazilië Bolsonaro test positief op coronavirus

NOS Stories: President van Brazilië Bolsonaro test positief op coronavirus

<em>NOS Stories:</em> President van Brazilië Bolsonaro test positief op coronavirus Brazilië heeft het hoogste aantal coronadoden na de Verenigde Staten. Meer dan 65.000 overleden aan de gevolgen van het virus. Er zijn nu zo'n 1,6 miljoen vastgestelde besmettingen. Ook de president, Jair Bolsonaro, heeft het virus opgelopen. Eerder noemde hij het virus nog 'gewoon een griepje'. Bekijk de beelden van NOS Stories over Jair Bolsonaro hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Zien: coronapatiënten herstellen van ziekte in het zwembad Bekijk deze video » Zien: welke gevolgen heeft corona voor onze economie? Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: President van Brazilië Bolsonaro test positief op coronavirus

Brazilië heeft het hoogste aantal coronadoden na de Verenigde Staten. Meer dan 65.000 overleden aan de gevolgen van het virus. Er zijn nu zo'n 1,6 miljoen vastgestelde besmettingen. Ook de president, Jair Bolsonaro, heeft het virus opgelopen. Eerder noemde hij het virus nog 'gewoon een griepje'.

Bekijk de beelden van NOS Stories over Jair Bolsonaro hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: President van Brazilië Bolsonaro test positief op coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV