NOS Stories: Nederlandse jongeren maken problemen in Albufeira

NOS Stories: Nederlandse jongeren maken problemen in Albufeira

<em>NOS Stories:</em> Nederlandse jongeren maken problemen in <em>Albufeira</em> Nederlandse jongeren zorgen voor veel problemen in Albufeira. De jongeren reizen af naar de plaats om naar het strand te gaan en van het nachtleven te genieten. Dat laatste kan echter niet, vanwege de coronamaatregelen. De gemeenteraad wil nu dat er duidelijke regels komen voor de horeca. Bekijk de beelden van NOS Stories over Albufeira hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Beau gemist? Horeca-ondernemer Robèr Willemsen woedend op kabinet Bekijk deze video » Jongeren vinden deze zomer moeilijker een (bij)baantje, bekijk de video Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: Nederlandse jongeren maken problemen in Albufeira

Nederlandse jongeren zorgen voor veel problemen in Albufeira. De jongeren reizen af naar de plaats om naar het strand te gaan en van het nachtleven te genieten. Dat laatste kan echter niet, vanwege de coronamaatregelen. De gemeenteraad wil nu dat er duidelijke regels komen voor de horeca.

Bekijk de beelden van NOS Stories over Albufeira hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: Nederlandse jongeren maken problemen in Albufeira of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV