Op1 gemist? Misdaadjournalisten over onderwereldgevangenis: 'Van God los'

Op1 gemist? Misdaadjournalisten over onderwereldgevangenis: 'Van God los'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juli terugkijken op Gids.tv.

De landelijke politie publiceerde vandaag een video waarin te zien was dat er een onderwereldgevangenis werd ontdekt in een loods in Brabant. Misdaadjournalisten Wouter Laumans en Jan Meeus praten erover bij Op1. "Ik zou haast zeggen: het is van God los", vertelt Meeus. "Hier zit een soort filosofie achter, dit is niet impulsief", reageert Laumans.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Misdaadjournalisten over onderwereldgevangenis: 'Van God los' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juli terugkijken op Gids.tv. De landelijke politie publiceerde vandaag een video waarin te zien was dat er een onderwereldgevangenis werd ontdekt in een loods in Brabant. Misdaadjournalisten Wouter Laumans en Jan Meeus praten erover bij Op1. "Ik zou haast zeggen: het is van God los", vertelt Meeus. "Hier zit een soort filosofie achter, dit is niet impulsief", reageert Laumans. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Ode aan Ennio Morricone door Carel Kraayenhof en Stijn van Beek Bekijk deze video » Vanavond bij Op1: Demy de Zeeuw, Humberto Tan, Martin van Rijn en meer Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Misdaadjournalisten over onderwereldgevangenis: 'Van God los'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Misdaadjournalisten over onderwereldgevangenis: 'Van God los' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV