Beau gemist? Mick van Wely over wie achter onderwereldgevangenis zit

Beau gemist? Mick van Wely over wie achter onderwereldgevangenis zit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 7 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

De politie publiceerde vandaag een video waarop te zien was dat er eeen onderwerldgevangenis werd ontdekt in een loods in Brabant. Mick van Wely vertelt bij Beau over de ontdekking. Hij denkt te weten wie hierachter zitten.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Mick van Wely over wie achter onderwereldgevangenis zit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 7 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. De politie publiceerde vandaag een video waarop te zien was dat er eeen onderwerldgevangenis werd ontdekt in een loods in Brabant. Mick van Wely vertelt bij Beau over de ontdekking. Hij denkt te weten wie hierachter zitten. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Beau: Wat heeft verdachte Maddie McCann te maken met verdwijning Jair Soares? Bekijk deze video » Beau gemist? "Roelf B. heeft veel geluk gehad met straf," aldus Mick van Wely Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Mick van Wely over wie achter onderwereldgevangenis zit

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Mick van Wely over wie achter onderwereldgevangenis zit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV