Shownieuws: William Spaaij en Brigitte Heitzer te zien in nieuwe musical

Shownieuws: William Spaaij en Brigitte Heitzer te zien in nieuwe musical

<em>Shownieuws:</em> William Spaaij en Brigitte Heitzer te zien in nieuwe musical William Spaaij en Brigitte Heitzer zijn binnenkort te zien in een gloednieuwe musical, getiteld Falsettos. De twee vertellen aan Shownieuws dat ze dolblij zijn om weer op te treden. "Het is een hele nieuwe musical", zegt Spaaij. "Hij is voor het eerst in Nederland." Bekijk de beelden van Shownieuws over de nieuwe musical hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Shownieuws: Ex-geliefden Jim Bakkum en Gaby Blaaser gespot samen Bekijk deze video » Shownieuws: Airen Mylene vervangt zwangere Jo in Coen en Sander Show Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: William Spaaij en Brigitte Heitzer te zien in nieuwe musical

William Spaaij en Brigitte Heitzer zijn binnenkort te zien in een gloednieuwe musical, getiteld Falsettos. De twee vertellen aan Shownieuws dat ze dolblij zijn om weer op te treden. "Het is een hele nieuwe musical", zegt Spaaij. "Hij is voor het eerst in Nederland."

Bekijk de beelden van Shownieuws over de nieuwe musical hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: William Spaaij en Brigitte Heitzer te zien in nieuwe musical of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV