Op1: Humberto Tan adviseert de KNVB over racisme in voetbalwereld

Op1: Humberto Tan adviseert de KNVB over racisme in voetbalwereld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juli terugkijken op Gids.tv.

Humberto Tan is voorzitter van een speciale KNVB-commissie die racisme in de voetbalwereld moet tegengaan. Bij Op1 vertelt hij over de essentie van deze commissie. "Ik sprak een keer uit dat ik voor de roetveegpiet was. Ik heb toen twee jaar lang met bewaking gelopen op advies van de politie."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1:</em> Humberto Tan adviseert de KNVB over racisme in voetbalwereld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juli terugkijken op Gids.tv. Humberto Tan is voorzitter van een speciale KNVB-commissie die racisme in de voetbalwereld moet tegengaan. Bij Op1 vertelt hij over de essentie van deze commissie. "Ik sprak een keer uit dat ik voor de roetveegpiet was. Ik heb toen twee jaar lang met bewaking gelopen op advies van de politie." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Misdaadjournalisten over onderwereldgevangenis: 'Van God los' Bekijk deze video » Op1: Martin van Rijn stopt donderdag als minister voor Medische Zorg Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Humberto Tan adviseert de KNVB over racisme in voetbalwereld

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Humberto Tan adviseert de KNVB over racisme in voetbalwereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV