Shownieuws: Mart Hoogkamer over afgelaste Mega Piraten Festijn

Shownieuws: Mart Hoogkamer over afgelaste Mega Piraten Festijn

<em>Shownieuws:</em> Mart Hoogkamer over afgelaste Mega Piraten Festijn Het Mega Piraten Festijn gaat niet door. De speciale drive-in editie in het Duitse Kalkar van deze week is afgelast, vertelt Mart Hoogkamer. Het festival kreeg veel commentaar, omdat het niet verantwoord zou zijn. Mart Hoogkamer vertelt aan Shownieuws dat hij het erg jammer vindt. Bekijk de hele video van Shownieuws over het Mega Piraten Festijn hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Shownieuws: Ex-geliefden Jim Bakkum en Gaby Blaaser gespot samen Bekijk deze video » Shownieuws: William Spaaij en Brigitte Heitzer te zien in nieuwe musical Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Mart Hoogkamer over afgelaste Mega Piraten Festijn

Het Mega Piraten Festijn gaat niet door. De speciale drive-in editie in het Duitse Kalkar van deze week is afgelast, vertelt Mart Hoogkamer. Het festival kreeg veel commentaar, omdat het niet verantwoord zou zijn. Mart Hoogkamer vertelt aan Shownieuws dat hij het erg jammer vindt.

Bekijk de hele video van Shownieuws over het Mega Piraten Festijn hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Mart Hoogkamer over afgelaste Mega Piraten Festijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV