Zien: Jörgen Raymann presenteert live benefietshow voor Suriname ''Het is nu harder nodig dan ooit''

Zien: Jörgen Raymann presenteert live benefietshow voor Suriname ''Het is nu harder nodig dan ooit''

Vanavond staat NPO 1 in het teken van de benefietshow Nederland voor Suriname. In de live-uitzending om 20.30 uur wordt geld ingezameld om Suriname hulp te bieden in de strijd tegen het coronavirus.

Nederlandse artiesten
De presentatie doet Jörgen Raymann samen met Humberto Tan. Ook zullen er verschillende artiesten optreden, waaronder Trijntje Oosterhuis, Ronnie Flex en Tommie Christiaan.

Warm hart
''Elke euro telt. We hopen op een warm hart van de Nederlandse bevolking,'' vertelt Jörgen. ''We hebben Nederland heel hard nodig in Suriname.''

Bekijk hieronder de AD-video waarin Jörgen vertelt over de situatie in Suriname.

Zien: <em>Jörgen Raymann</em> presenteert live benefietshow voor Suriname ''Het is nu harder nodig dan ooit'' Vanavond staat NPO 1 in het teken van de benefietshow Nederland voor Suriname. In de live-uitzending om 20.30 uur wordt geld ingezameld om Suriname hulp te bieden in de strijd tegen het coronavirus. Nederlandse artiestenDe presentatie doet Jörgen Raymann samen met Humberto Tan. Ook zullen er verschillende artiesten optreden, waaronder Trijntje Oosterhuis, Ronnie Flex en Tommie Christiaan. Warm hart''Elke euro telt. We hopen op een warm hart van de Nederlandse bevolking,'' vertelt Jörgen. ''We hebben Nederland heel hard nodig in Suriname.'' Bekijk hieronder de AD-video waarin Jörgen vertelt over de situatie in Suriname. Bekijk ook Op1: Donny Roelvink liet zijn tanden wegslijpen voor een nieuw gebit Bekijk deze video » Beau gemist? Gerard Joling hoeft voor geld niet meer te werken: ‘Het komt uit mijn hart’ Bekijk deze video » Goed nieuws! De sportkantines zijn eindelijk weer open (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Jörgen Raymann presenteert live benefietshow voor Suriname ''Het is nu harder nodig dan ooit''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jörgen Raymann presenteert live benefietshow voor Suriname ''Het is nu harder nodig dan ooit'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV