Bibi Breijman stopt met vloggen en gaat voor muziekcarrière: "Mijn grote droom"

Bibi Breijman stopt met vloggen en gaat voor muziekcarrière: "Mijn grote droom"

Woensdagochtend laat Bibi Breijman weten voorlopig te stoppen met vloggen voor haar YouTube-kanaal. Bibi wil zich namelijk volledig richten op muziek en deelt dit met haar fans in een Instagrampost: "Ik wil dit goed doen, het vastleggen van mijn leven en het uploaden van video's moet even on hold", is wat ze vandaag mededeelt.

It Takes 2
Bibi Breijman heeft in het programma It Takes 2 laten zien dat ze goed kan zingen, samen met Waylon zong ze daar meerdere avonden achterelkaar op televisie. Ook trad het stel samen op in Ahoy. Bekijk hieronder Bibi's mededeling over het stoppen van vloggen en de nieuwe start van haar muziekcarriere.

Het Perfecte Plaatje
In het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje zal Bibi meedoen en weer achter de camera plaatsnemen. Bekijk hier wie er nog meer meedoen aan Het Perfecte Plaatje seizoen 5.

Zie hieronder een video waarin Bibi Breijman een ring krijgt van Waylon en dochter Teddy.

<em>Bibi Breijman</em> stopt met vloggen en gaat voor <em>muziekcarrière</em>: &quot;Mijn grote droom&quot; Woensdagochtend laat Bibi Breijman weten voorlopig te stoppen met vloggen voor haar YouTube-kanaal. Bibi wil zich namelijk volledig richten op muziek en deelt dit met haar fans in een Instagrampost: "Ik wil dit goed doen, het vastleggen van mijn leven en het uploaden van video's moet even on hold", is wat ze vandaag mededeelt. It Takes 2Bibi Breijman heeft in het programma It Takes 2 laten zien dat ze goed kan zingen, samen met Waylon zong ze daar meerdere avonden achterelkaar op televisie. Ook trad het stel samen op in Ahoy. Bekijk hieronder Bibi's mededeling over het stoppen van vloggen en de nieuwe start van haar muziekcarriere. Het Perfecte PlaatjeIn het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje zal Bibi meedoen en weer achter de camera plaatsnemen. Bekijk hier wie er nog meer meedoen aan Het Perfecte Plaatje seizoen 5. Zie hieronder een video waarin Bibi Breijman een ring krijgt van Waylon en dochter Teddy. Bekijk ook Grappige beelden: Dochtertje Bibi Breijman kijkt zuur door citroen Bekijk deze video » Leuke beelden van Waylon & Bibi Breijman op verjaardagsreis Bekijk deze video »
Entertainment :
Bibi Breijman stopt met vloggen en gaat voor muziekcarrière: "Mijn grote droom"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bibi Breijman stopt met vloggen en gaat voor muziekcarrière: "Mijn grote droom" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV