Lidl sneakers blijken megapopulair: Liam stond al om acht uur in de rij (video)

Lidl sneakers blijken megapopulair: Liam stond al om acht uur in de rij (video)

Na Febo, Zeeman, McDonald's en Aldi heeft ook Lidl een eigen kledinglijn. De lijn bestaat uit sportspokken, T-shirts, badslippers en sneakers met de kleuren en het logo van Lidl. En het gaat hard, want nog geen week na de lancering is bijna alles uitverkocht.

Rij
Kledingverzamelaar Liam van Haarlem vertelt dat hij al om acht uur 's ochtends in de rij stond bij de Lidl. ''Ik hou van anders. Ik vind het leuk om dit soort dingen aan te trekken en zo gezien te worden.'' Volgens Liam ging iedereen direct op zoek naar de kleding zodra de winkeldeuren openden.

Bekijk hieronder de AD-video waarin Liam vol trots zijn outfits laat zien.

<em>Lidl</em> sneakers blijken megapopulair: Liam stond al om acht uur in de rij (video) Na Febo, Zeeman, McDonald's en Aldi heeft ook Lidl een eigen kledinglijn. De lijn bestaat uit sportspokken, T-shirts, badslippers en sneakers met de kleuren en het logo van Lidl. En het gaat hard, want nog geen week na de lancering is bijna alles uitverkocht. RijKledingverzamelaar Liam van Haarlem vertelt dat hij al om acht uur 's ochtends in de rij stond bij de Lidl. ''Ik hou van anders. Ik vind het leuk om dit soort dingen aan te trekken en zo gezien te worden.'' Volgens Liam ging iedereen direct op zoek naar de kleding zodra de winkeldeuren openden. Bekijk hieronder de AD-video waarin Liam vol trots zijn outfits laat zien. Bekijk ook Lidl kerst commercial 2019: weinig emotie Bekijk deze video » Dave & Donny Roelvink komen uit de kast met eigen kledinglijn Double R Bekijk deze video » ZIEN: Lidl outfits mega populair, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Lidl sneakers blijken megapopulair: Liam stond al om acht uur in de rij (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lidl sneakers blijken megapopulair: Liam stond al om acht uur in de rij (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV