Nieuwe leeuw in Dierenpark Amersfoort: bekijk hoe Ramzes klikt met de dames

Nieuwe leeuw in Dierenpark Amersfoort: bekijk hoe Ramzes klikt met de dames

In Dierenpark Amersfoort is sinds kort een nieuwe bewoner, de leeuw Ramzes. Er werd gezocht naar een man voor in het verblijf bij twee leeuwinnen. "Ramzes is een ideale match voor deze twee dames, in ieder geval op papier", vertelt een verzorger. Ze hebben elkaar inmiddels ontmoet en het lijkt erop dat Ramzes het goed kan vinden met de leeuwinnen.

Bekijk beelden van de nieuwe leeuw Ramzes in Dierenpark Amersfoort in de AD-video hieronder.

Nieuwe leeuw in <em>Dierenpark Amersfoort</em>: bekijk hoe Ramzes klikt met de dames In Dierenpark Amersfoort is sinds kort een nieuwe bewoner, de leeuw Ramzes. Er werd gezocht naar een man voor in het verblijf bij twee leeuwinnen. "Ramzes is een ideale match voor deze twee dames, in ieder geval op papier", vertelt een verzorger. Ze hebben elkaar inmiddels ontmoet en het lijkt erop dat Ramzes het goed kan vinden met de leeuwinnen. Bekijk beelden van de nieuwe leeuw Ramzes in Dierenpark Amersfoort in de AD-video hieronder. Wu Wen gebruikt pandababy als kussentje: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video » Het Echte Leven In De Dierentuin: IJsbeertjes gaan voor het eerst naar buiten Bekijk deze video »
Amusement :
Nieuwe leeuw in Dierenpark Amersfoort: bekijk hoe Ramzes klikt met de dames

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe leeuw in Dierenpark Amersfoort: bekijk hoe Ramzes klikt met de dames of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV