De Toekomst Is Fantastisch: Kun je iemand alleen een herinnering geven?

De Toekomst Is Fantastisch: Kun je iemand alleen een herinnering geven?

In het programma De Toekomst Is Fantastisch gaat Tim den Besten op onderzoek uit om te kijken hoe we ons brein kunnen manipuleren. In 2039 kan je met een zogeheten 'neutraliseerpil' vervelende ervaringen opnieuw in je brein opslaan, om het trauma weg te poetsen. Maar kun je dan ook een vriend een mooie herinnering als cadeau geven?

Bekijk het fragment van De Toekomst Is Fantastisch hieronder.

De Toekomst Is Fantastisch wordt elke donderdag om 21.45 uur herhaald op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Toekomst Is Fantastisch terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Toekomst Is Fantastisch</em>: Kun je iemand alleen een herinnering geven? In het programma De Toekomst Is Fantastisch gaat Tim den Besten op onderzoek uit om te kijken hoe we ons brein kunnen manipuleren. In 2039 kan je met een zogeheten 'neutraliseerpil' vervelende ervaringen opnieuw in je brein opslaan, om het trauma weg te poetsen. Maar kun je dan ook een vriend een mooie herinnering als cadeau geven? Bekijk het fragment van De Toekomst Is Fantastisch hieronder. De Toekomst Is Fantastisch wordt elke donderdag om 21.45 uur herhaald op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Toekomst Is Fantastisch terugkijken bij Gids.tv. Tv-makers Tim den Besten en Nicolas Veul bezig met nieuw seizoen 100 dagen voor de klas (video) Bekijk deze video » Op1: Tim den Besten over zijn talkshow Kwartier van het dier Bekijk deze video »
TV :
De Toekomst Is Fantastisch: Kun je iemand alleen een herinnering geven?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Toekomst Is Fantastisch: Kun je iemand alleen een herinnering geven? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV