Thomas van der Vlugt wordt afgevuurd op muur als menselijke kogel (StukTV)

Thomas van der Vlugt wordt afgevuurd op muur als menselijke kogel (StukTV)

De mannen van StukTV weten elke keer weer iets uitdagends te bedenken. Dit keer is het de beurt aan Thomas van der Vlugt om de gevaarlijke opdracht uit te voeren. In de nieuwe video van StukTV wordt hij als een menselijke sloopkogel afgevuurd op o.a. een muur van kratten. Geheel pijnloos is de vlucht niet.

Bekijk hieronder de StukTV-video met Thomas als menselijke sloopkogel.

<em>Thomas van der Vlugt</em> wordt afgevuurd op muur als menselijke kogel (StukTV) De mannen van StukTV weten elke keer weer iets uitdagends te bedenken. Dit keer is het de beurt aan Thomas van der Vlugt om de gevaarlijke opdracht uit te voeren. In de nieuwe video van StukTV wordt hij als een menselijke sloopkogel afgevuurd op o.a. een muur van kratten. Geheel pijnloos is de vlucht niet. Bekijk hieronder de StukTV-video met Thomas als menselijke sloopkogel. Bizar: Stefan Jurriens zit in bad vol brandnetels tijdens De Stilste Show Bekijk deze video » Bekijk De Stilste Show aflevering 6 met rapper Poke: Wie mag er in het terrorbad? Bekijk deze video »
Entertainment :
Thomas van der Vlugt wordt afgevuurd op muur als menselijke kogel (StukTV)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thomas van der Vlugt wordt afgevuurd op muur als menselijke kogel (StukTV) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV