Steenrijk, Straatarm: Rijden in een sportwagen: ‘Ik voel me echt het mannetje!’

Steenrijk, Straatarm: Rijden in een sportwagen: ‘Ik voel me echt het mannetje!’

In Steenrijk, Straatarm is te zien hoe een vader plaatsneemt achter het stuur van een sportwagen. En hij vindt het helemaal geweldig. “Ik voel me echt het mannetje, wauw!” In het programma ruilen een arm en rijk gezin voor een week van dagelijks leven.

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Rijden in een sportwagen: ‘Ik voel me echt het mannetje!’ In Steenrijk, Straatarm is te zien hoe een vader plaatsneemt achter het stuur van een sportwagen. En hij vindt het helemaal geweldig. “Ik voel me echt het mannetje, wauw!” In het programma ruilen een arm en rijk gezin voor een week van dagelijks leven. Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Steenrijk, Straatarm: Altijd 'nee' moeten zeggen tegen kinderen: "Het doet pijn" Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: kinderen gaan helemaal los in speelgoedwinkel Bekijk deze video »
TV :
Steenrijk, Straatarm: Rijden in een sportwagen: ‘Ik voel me echt het mannetje!’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: Rijden in een sportwagen: ‘Ik voel me echt het mannetje!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV