Gordon spreekt uitmuntend Spaans, bekijk de video

Gordon spreekt uitmuntend Spaans, bekijk de video

Zanger Gordon is al een tijdje bezig met Spaanse lessen volgen. Dit doet hij vanuit zijn eigen huis. Een lerares aan huis lijkt erg goed te werken voor de zanger, hij spreekt inmiddels uitmuntend Spaans.

Bekijk hieronder de Instagram Stories die Gordon trots deelt met zijn volgers, waarin hij overhoort wordt door de lerares.

<em>Gordon</em> spreekt uitmuntend Spaans, bekijk de video Zanger Gordon is al een tijdje bezig met Spaanse lessen volgen. Dit doet hij vanuit zijn eigen huis. Een lerares aan huis lijkt erg goed te werken voor de zanger, hij spreekt inmiddels uitmuntend Spaans. Bekijk hieronder de Instagram Stories die Gordon trots deelt met zijn volgers, waarin hij overhoort wordt door de lerares. Bekijk ook Gordon is hersteld van maagballon-ellende: "Dat was wel even een weekend..." Bekijk deze video » Gordon emotioneel door corona: ''Ik was diep teleurgesteld door die eerste slok'' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Gordon spreekt uitmuntend Spaans, bekijk de video

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon spreekt uitmuntend Spaans, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV