Zie bezoek koningin Máxima aan toeristische sector in Zeeland betreft coronaregels

Zie bezoek koningin Máxima aan toeristische sector in Zeeland betreft coronaregels

Koningin Máxima heeft woensdag 8 juli een werkbezoek gebracht aan de toeristische sector in de provincie Zeeland.

Het bezoek stond in het teken van de impact van de coronamaatregelen op bedrijven in het toerisme en het vrijetijdsdomein: "Tijdens een van de gesprekken van de dag is er gesproken over het stapsgewijs weer opstarten van het toerisme en de verwachtingen op de korte en de lange termijn", aldus Shownieuws.

Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment met koningin Máxima op bezoek in Zeeland.

Zie bezoek <em>koningin Máxima</em> aan <em>toeristische sector</em> in Zeeland betreft <em>coronaregels</em> Koningin Máxima heeft woensdag 8 juli een werkbezoek gebracht aan de toeristische sector in de provincie Zeeland. Het bezoek stond in het teken van de impact van de coronamaatregelen op bedrijven in het toerisme en het vrijetijdsdomein: "Tijdens een van de gesprekken van de dag is er gesproken over het stapsgewijs weer opstarten van het toerisme en de verwachtingen op de korte en de lange termijn", aldus Shownieuws. Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment met koningin Máxima op bezoek in Zeeland. Bekijk ook Máxima: "Stel dat ik depressief ben, wat moet ik doen?" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Koningin Máxima zet zich in voor mentale gezondheid Bekijk deze video »
Royals :
Zie bezoek koningin Máxima aan toeristische sector in Zeeland betreft coronaregels

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zie bezoek koningin Máxima aan toeristische sector in Zeeland betreft coronaregels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV