Fred van Leer praat geëmotioneerd over vader (video)

Fred van Leer praat geëmotioneerd over vader (video)

In de Videoland-documentaire Fred: Het andere gezicht is te zien wat er schuil gaat achter het succes en harde werk van Fred van Leer. Het moment dat hij bij Shownieuws praat over zijn vader, valt hem zwaar.

Emotioneel
''Ik kan de film nu pas zien zonder te huilen,'' vertelt Fred. Wanneer er gevraagd wordt over zijn vader schiet de stylist toch weer vol.

Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws waarin Fred praat over zijn vader.

<em>Fred van Leer</em> praat geëmotioneerd over vader (video) In de Videoland-documentaire Fred: Het andere gezicht is te zien wat er schuil gaat achter het succes en harde werk van Fred van Leer. Het moment dat hij bij Shownieuws praat over zijn vader, valt hem zwaar. Emotioneel''Ik kan de film nu pas zien zonder te huilen,'' vertelt Fred. Wanneer er gevraagd wordt over zijn vader schiet de stylist toch weer vol. Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws waarin Fred praat over zijn vader. Bekijk ook Fred van Leer onthult in documentaire: ‘Ik ben een stiekeme eter’ (video) Bekijk deze video » Fred van Leer laat zijn andere gezicht zien in docu: ''Afzeggen doe ik pas als ik dood ben'' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Fred van Leer over nieuw seizoen Say Yes To The Dress Bekijk deze video »
Entertainment :
Fred van Leer praat geëmotioneerd over vader (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer praat geëmotioneerd over vader (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV