Treurig nieuws voor kampeerders in eigen land: ''Wat een pokkeweer!'' (video)

Treurig nieuws voor kampeerders in eigen land: ''Wat een pokkeweer!'' (video)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Kampeerders die in eigen land blijven hebben het niet getroffen met het weer in de eerste week van de zomervakantie.

Bekijk hier de viral hit

''Wat een pokkeweer!''
Het regent al dagenlang en vrijdag wordt er zelfs een tropische storm verwacht. Op familiecamping Duinhoeve in het Brabantse Udenhout praat Hart van Nederland met eigenaresse Caroline Verhoeven.

Bekijk het hele item van Hart van Nederland op de camping in Udenhout in de video hieronder.

Treurig nieuws voor kampeerders in eigen land: ''Wat een pokkeweer!'' (video) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Kampeerders die in eigen land blijven hebben het niet getroffen met het weer in de eerste week van de zomervakantie. Bekijk hier de viral hit Zien: Olav en Nella gaan viral met de hit 'Vuil vuil pleurisweer' Bekijk deze video » ''Wat een pokkeweer!''Het regent al dagenlang en vrijdag wordt er zelfs een tropische storm verwacht. Op familiecamping Duinhoeve in het Brabantse Udenhout praat Hart van Nederland met eigenaresse Caroline Verhoeven. Bekijk het hele item van Hart van Nederland op de camping in Udenhout in de video hieronder. Zien: Sanitair mag weer open op campings, wordt gevierd met champagne Bekijk deze video » Video: Miljuschka Witzenhausen deelt haar favoriete recepten voor op de camping Bekijk deze video »
Nieuws :
Treurig nieuws voor kampeerders in eigen land: ''Wat een pokkeweer!'' (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Treurig nieuws voor kampeerders in eigen land: ''Wat een pokkeweer!'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV