Zien: smerige details in rechtszaak met Johnny Depp: ''Hij vond een drol in zijn bed''

Zien: smerige details in rechtszaak met Johnny Depp: ''Hij vond een drol in zijn bed''

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Dinsdag 7 juli was de rechtszaak van Johnny Depp tegen de Britse schandaalkrant The Sun van start gegaan. De krant bestempelde Depp in 2018 als "vrouwenmishandelaar" vanwege de vermeende mishandeling van zijn ex-vrouw Amber Heard.

''Hij vond een drol in zijn bed''
Johnny meent dat Heard een aantal dingen uit haar duim heeft gezogen. Waaronder verhalen met veel smerige details. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: smerige details in rechtszaak met <em>Johnny Depp</em>: ''Hij vond een drol in zijn bed'' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Dinsdag 7 juli was de rechtszaak van Johnny Depp tegen de Britse schandaalkrant The Sun van start gegaan. De krant bestempelde Depp in 2018 als "vrouwenmishandelaar" vanwege de vermeende mishandeling van zijn ex-vrouw Amber Heard. ''Hij vond een drol in zijn bed''Johnny meent dat Heard een aantal dingen uit haar duim heeft gezogen. Waaronder verhalen met veel smerige details. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Eric de Munck over de ondergang van Johnny Depp: 'Alleen maar negatief in het nieuws' Bekijk deze video » Zien: Johnny Depp en Amber Heard allebei aanwezig bij rechtszaak tegen The Sun Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: smerige details in rechtszaak met Johnny Depp: ''Hij vond een drol in zijn bed''

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: smerige details in rechtszaak met Johnny Depp: ''Hij vond een drol in zijn bed'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV