Advocaat van Martien R. is boos: ''Het OM haalt allerlei fratsen uit!'' (video)

Advocaat van Martien R. is boos: ''Het OM haalt allerlei fratsen uit!'' (video)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De rechtszaak tegen 'de Brabantse Godfather' Martien R. en zijn kompanen is begonnen. Volgens het Openbaar Ministerie spelen ze een grote rol in de georganiseerde misdaad in Brabant.

''Het OM haalt allerlei fratsen uit''
Het OM wil dit nu in kaart brengen, maar over de werkwijze is de advocaat van Martien niet te spreken. Bekijk het hele item in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat van <em>Martien R.</em> is boos: ''Het OM haalt allerlei fratsen uit!'' (video) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De rechtszaak tegen 'de Brabantse Godfather' Martien R. en zijn kompanen is begonnen. Volgens het Openbaar Ministerie spelen ze een grote rol in de georganiseerde misdaad in Brabant. ''Het OM haalt allerlei fratsen uit''Het OM wil dit nu in kaart brengen, maar over de werkwijze is de advocaat van Martien niet te spreken. Bekijk het hele item in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Op1: Eindelijk rechtszaak tegen 'Brabantse godfather' Martien R. Bekijk deze video » Saskia Belleman: "Het afluisteren van Martien R. is een huzarenstukje" Bekijk deze video »
Entertainment :
Advocaat van Martien R. is boos: ''Het OM haalt allerlei fratsen uit!'' (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Advocaat van Martien R. is boos: ''Het OM haalt allerlei fratsen uit!'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV