Zien: Yolanthe wil nooit meer terug bij Wesley Sneijder: ''Er is te veel verdriet''

Zien: Yolanthe wil nooit meer terug bij Wesley Sneijder: ''Er is te veel verdriet''

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Het drankgebruik en de misstapjes van Wesley Sneijder komen allemaal aan bod in de nieuwe biografie 'Sneijder.' Ook de ware redenen van de scheiding met Yolanthe Cabau worden onthuld in zijn boek.

Reactie van Yolanthe
Het is inmiddels alweer ruim een jaar geleden dat het stel en punt achter hun relatie heeft gezet en volgens Yolanthe komen de twee ook echt niet meer samen. ''Op een gegeven moment was er te veel verdriet. Er was niet meer genoeg om voor te strijden.'', vertelt ze aan de Privé. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Yolanthe wil nooit meer terug bij <em>Wesley Sneijder</em>: ''Er is te veel verdriet'' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Het drankgebruik en de misstapjes van Wesley Sneijder komen allemaal aan bod in de nieuwe biografie 'Sneijder.' Ook de ware redenen van de scheiding met Yolanthe Cabau worden onthuld in zijn boek. Reactie van YolantheHet is inmiddels alweer ruim een jaar geleden dat het stel en punt achter hun relatie heeft gezet en volgens Yolanthe komen de twee ook echt niet meer samen. ''Op een gegeven moment was er te veel verdriet. Er was niet meer genoeg om voor te strijden.'', vertelt ze aan de Privé. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: dit vindt Yolanthe van de biografie van Wesley Sneijder Bekijk deze video » Video: Wesley Sneijder over Yolanthe: 'Ze is heel belangrijk in mijn leven' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Yolanthe wil nooit meer terug bij Wesley Sneijder: ''Er is te veel verdriet''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Yolanthe wil nooit meer terug bij Wesley Sneijder: ''Er is te veel verdriet'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV