Heftige beelden: Nederlanders in Albufeira keihard aangepakt door Portugese politie

Heftige beelden: Nederlanders in Albufeira keihard aangepakt door Portugese politie

Nederlandse jongeren hebben tegen alle adviezen in toch besloten om massaal op zuipvakantie te gaan naar het Portugese Albufeira, een populaire feestbestemming. Daar krijgen ze te maken met de Portugese politie: die pakt ze hard aan vanwege het negeren van de coronamaatregelen.

Wapenstok
Veel mensen weten dat de politieagenten in Zuid-Europese landen als Portugal, Spanje en Italië geen lieverdjes zijn. Het is dan ook het verstandigst om hun bevelen gewoon op te volgen, maar dat is voor beschonken jongeren soms knap lastig. Zonder pardon trekken de Portugese agenten vervolgens de wapenstok, waarmee ze de Nederlandse jeugd hard aanpakken.

Bekijk de heftige beelden uit Albufeira hieronder.

Heftige beelden: Nederlanders in <em>Albufeira</em> keihard aangepakt door Portugese politie Nederlandse jongeren hebben tegen alle adviezen in toch besloten om massaal op zuipvakantie te gaan naar het Portugese Albufeira, een populaire feestbestemming. Daar krijgen ze te maken met de Portugese politie: die pakt ze hard aan vanwege het negeren van de coronamaatregelen. WapenstokVeel mensen weten dat de politieagenten in Zuid-Europese landen als Portugal, Spanje en Italië geen lieverdjes zijn. Het is dan ook het verstandigst om hun bevelen gewoon op te volgen, maar dat is voor beschonken jongeren soms knap lastig. Zonder pardon trekken de Portugese agenten vervolgens de wapenstok, waarmee ze de Nederlandse jeugd hard aanpakken. Bekijk de heftige beelden uit Albufeira hieronder. Bekijk ook NOS Stories: Nederlandse jongeren maken problemen in Albufeira Bekijk deze video » Zien: Nederlandse jongeren in Albufeira vinden politie "erg agressief" Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: Nederlanders in Albufeira keihard aangepakt door Portugese politie

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: Nederlanders in Albufeira keihard aangepakt door Portugese politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV