Samenvatting Genoa - Napoli (Serie A)

Samenvatting Genoa - Napoli (Serie A)

Samenvatting <em>Genoa - Napoli</em> (Serie A) Napoli was de afgelopen jaren een vaste klant in de top drie van de Serie A, maar dit jaar heeft de club het een stuk moeilijker. De Napolitanen bivakkeren op een teleurstellende zesde plaats en de top vier is mijlenver uit zicht. Op woensdag 8 juli wisten ze echter wél te winnen van laagvlieger Genoa - met dank aan doelpunten van oud-PSV'ers Dries Mertens en Hirving Lozano. Bekijk de samenvatting van Genoa - Napoli hierboven. Bekijk ook Samenvatting Napoli - AS Roma (Serie A) Bekijk deze video » Samenvatting AC Milan - Juventus (Serie A) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Genoa - Napoli (Serie A)

Napoli was de afgelopen jaren een vaste klant in de top drie van de Serie A, maar dit jaar heeft de club het een stuk moeilijker. De Napolitanen bivakkeren op een teleurstellende zesde plaats en de top vier is mijlenver uit zicht. Op woensdag 8 juli wisten ze echter wél te winnen van laagvlieger Genoa - met dank aan doelpunten van oud-PSV'ers Dries Mertens en Hirving Lozano.

Bekijk de samenvatting van Genoa - Napoli hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Genoa - Napoli (Serie A) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV